top of page

Acerca de

Rebozo.JPG

REBOZO

"Rebozo is an extension of loving hands"

Antama

De Rebozo is een traditioneel geweven sjaal die komt uit Latijns-Amerika. 

Oorspronkelijk werd de doek gebruikt als draagdoek. Later werden ook de voordelen ontdekt bij het gebruik van de Rebozo tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling & gedurende het postpartum.

Vanuit respect voor de traditie & vanuit verbinding met het koesterende, gedragen & ontspannend effect dat het gebruik van de Rebozo brengt kan je bij WonderMamas terecht voor 

Snowy Mountain

Rebozo-massage 

60 minuten vloermassage met gebruik van diverse rebozo's. Kledij wordt aangehouden waardoor deze massage als heel erg veilig ervaren wordt.

Geniet van een totaalontspanning van het fysieke & emotionele lichaam 

Inductiemassage vanaf 40 weken

Massage zodat je als mama in de diepe ontspanning kunt stappen die nodig is om te bevallen. Extra aandacht voor lichaamspunten die bevorderend werken in het induceren van de geboorte 

surfers

Ontspanning & relaxatie

De Rebozo is een ideale partner om pijn te verlichten & ontspanning te bieden tijdens zwangerschap & bevalling. Gedurende een koppelsessie word je begeleid in het onder de knie krijgen van een aantal technieken. De Rebozo is een basisonderdeel van de doulabegeleiding.

Sluitingsritueel

afsluiten van de zwangerschap & bevalling door als mama dicht bij jezelf te mogen aankomen op fysiek, emotioneel & spiritueel vlak. Mogelijk  om dit pas te boeken jaren na de bevalling. 

Sluitingsritueel 

Zwangerschap en geboorte putten de mama uit. In de postnatale periode heeft het lichaam nood om opnieuw meer balans te creëren zowel fysiek, emotioneel als spiritueel. Het sluitingsritueel is een ode aan de mama en kan v.a. 6 weken na de geboorte tot jaren nadien. 

bottom of page