top of page

Sessies & Rituelen 

Ancient tools
for support & healing 

Zelfzorg is zo belangrijk tijdens je zwangerschap, je postpartum periode, je dagdagelijks leven als mama & als vrouw. 

De (healing)sessies & rituelen van WonderMamas bieden jou de ervaring van gedragenheid & totale ontspanning. Het nodigt jou uit om aan te komen bij jezelf,  je batterijen op te laden & meer ruimte te geven aan wie je werkelijk bent.

Het zijn stuk 'ancient' tools die met heel veel zorg en respect worden ingezet afgestemd op jouw natuur als mama... gebaseerd op de kracht van de natuur & de verbinding met moeder aarde.

Het zorgt voor een fysieke, emotionele, mentale & spirituele ondersteuning onderweg naar moederschap of tijdens het moederschap. 

Ontdek ons aanbod en voel wat voor jou aansluit bij wat jij nodig hebt. 

Aanbod

Rebozo.JPG

Rebozo-massage 

totaalontspanning & gedragenheid voor jou als mama of mama in spé. Gebaseerd op ancient tradities word je meegenomen in een badje van zachtheid. 

Image by Febe Vanermen

Inductiemassage
vanaf 40 weken

De meest natuurlijk manier om jouw baby'tje uit te nodigen om geboren te worden. De combinatie van massage & drukpunten zorgen voor een diepe ontspanning &  stimulatie

Image by Toa Heftiba

Healings-massage

Opnieuw flow & balans creëren in jouw lichaam.  Dagelijks ervaren dat je meer kunt stralen in je mama- & vrouw zijn omdat het meer 'vanzelf' gaat. 

Image by Illiya Vjestica

Mama-blessing 
aanbevolen rond 36 weken

Voel je gedragen door jouw netwerk aan vrouwen in het (nakend) moederschap. Dit is een intentioneel alternatief voor een baby-shower.

Image by Content Pixie

Yoni-steaming

Als vrouw is jouw yoni jouw absolute krachtcenter. Via deze steaming kan jij opnieuw meer levensenergie voelen & inzetten . 

Sluitingsritueel 
v 6 weken postpartum tot .......

uit dankbaarheid voor je lichaam & als start van je persoonlijk herstel na de bevalling. Breng je emotioneel, fysiek & energetische  lichaam opnieuw dicht bij jezelf. 

Misschien is dit ook wat voor jou:

Geboorte-traject - Doula 

opmaken van geboortewens, natieve bevallingsposities, ademhalingstechnieken, ontspanningstechnieken, voorbereiden postpartum...

1-1 trajecten 

Terugkerende situaties, (denk)patronen,... kunnen bergen energie vragen. Misschien niet direct maar alleszins op lange termijn. Wil je graag dieper duiken & werkelijk iets veranderen? 

Wondermamas Membership 

Verbinden, content delen, inspireren, ... welkom bij WonderMamas membership 

bottom of page