top of page
wondermamas.png
Events - Agenda

events - Agenda

dag 1 : entering your journey
Mind, body & soul – de gepaste combinatie maakt ons tot krachtige vrouwen. Veelal neemt onze mind het over… Dat belemmert ons om vanuit vertrouwen in ons lichaam, geboorte te geven aan je kindje. Bewust worden van wat er in ons hoofd omgaat, is de eerste stap naar meer voeling krijgen met ons lichaam.

dag 3 : activeer je mama-hart
Je zwangerschap begeleidt jou naar de transformatie ‘wife to mother’. Het is tegelijkertijd het proces van je hart openen naar jezelf, je baby, je gezin, je partner. Mild  & zacht zijn voor jezelf en je omgeving, zelfzorg, de universele bron van liefde,… zijn ankerpunten tijdens deze dag.

dag 5 : verbinden met je baby
Focussen en verbinden met je baby is waarschijnlijk niet nieuw. We gaan hier graag een stuk dieper op in tijdens deze dag. Je leeft de aanwezig, energie, vibe van je baby waarnemen. Dit kan jou helpen om afstemmen op elkaar zodat jullie de bevalling doorgaan als 1 team.

dag 7: sacred space to give birth

Deze dag wordt ondersteund door geboren in Gent. We bekijken de mogelijkheden die zich tijdens de arbeid en geboorte kunnen voordoen. We reiken jou opties aan zodat jij de regie kunt bepalen van jouw bevalling. We zoomen in op het creëren van een “sacred space” met o.a. geur, muziek, licht, beweging, ademhaling,…

dag 2 : verbinden met je lichaam
“Hey mooi lijf, wat doe jij toch een fantastische job.” Je hoeft eigenlijk niks te doen, je lichaam laat jouw kindje vanzelf groeien in jouw baarmoeder. Jij kan, in eer van je lichaam, wel je lichaam gaan geven wat het nodig heeft. We focussen ook op ‘voeding’ die versterkend is voor je zwanger lichaam.

dag 4 : welkom aan mijn buik(gevoel)
Je intuïtie, jouw infokanaal bij uitstek. Ben je ervan bewust dat alle kennis al in jou aanwezig is? Laten we deze activeren en versterken. Onze reis richt zich ook steeds meer en meer naar binnen toe, richting onze essentie. We richten onze focus op onze buik en onze bekken als belangrijke lichaamsonderdelen voor de bevalling.

dag 6: je gesteund voelen als mama
Bevallen is een natuurlijk proces waarbij heel wat vrouwen jou al voorgingen. Je hoeft dit niet alleen te doen. Je mag je gesteund voelen door jouw community van vrouwen, door jouw oerkracht als vrouw en door de gedragenheid van moeder aarde. Hoe is het voor jou om steun toe te laten & je gesteund te voelen?

dag 8: from wife to mother
We geven ruimte aan hoe jij deze reeks hebt geïntegreerd. Misschien vertaalt zich dit voor jou in een geboorteplan, een set van positieve affirmaties, een route van geïntegreerde oefeningen. Tijdens onze laatste dag sluiten we ook af met een ritueel die ruimte maakt voor jou (opnieuw) mama worden.

Individuele sessie: op afspraak (1.5H)
We focussen op specifieke vragen & noden die jou nog bezig houden. Er is ook de mogelijkheid om samen met je bevallingspartner langs te komen en bv. samen in kaart te brengen hoe hij/zij steunend voor jou aanwezig kan zijn,… Deze sessie staat volledig open voor wat jij nodig hebt

bottom of page