top of page

Acerca de

Mama Miracles 
 

Relaxatie reeks voor mama's & aanstaande mama's 

Als vrouw beschikken we over een ongelooflijke kracht.

Het aanvoelen van wat er leeft binnenin ons & rondom ons.

Dit horen, hier naar luisteren & er effectief ook vorm aangeven, is super powerful.

Het creëert een leven & een moederschap waar het meer vanzelf gaat & er ruimte is voor voldoening & plezier…

Alleen… deze ‘kracht’ blijkt niet zo evident om aan te wenden.  

 

Onze opvoeding, maatschappij, verwachtingen, to-do’s & allerhande andere ervaringen maken dat we te weinig toegang hebben tot dit potentieel.

 

Celine van WonderMamas ontwikkelde daarom Mama Miracles.

Een praktisch en toegankelijk 5-stappenplan om opnieuw jouw persoonlijke voeling te herstellen, helemaal op maat van jezelf.

 

Daarnaast omvat iedere stap een rijkdom aan meditaties, visualisaties, ademhaling, relaxatie,… zodat jij deze stappen ook werkelijk kan integreren in je lichaam.

Op die manier wordt je als ware bestuurder van jouw innerlijke rust om vandaar in tune te zijn met jouw noden. Het stelt je in staat om eigenaarschap te nemen in alle domeinen van je leven en ruimte te creëren voor je stralende jij.

NEW VOOR GEZONDHEIDSWERKERS & COACHES

 Mama Miracles kan je ook als model gaan integreren in je praktijk. Maak jou deze waardevolle toolbox eigen via de online opleiding. Stuur een mailtje naar hello@wondermamas.be 

Mama Miracles ontwikkeld door Celine 

Celine biedt reeds sinds 2012 relaxatie-avonden & reeksen aan. Ze weet hoe belangrijk het is om regelmatig terug te keren naar jezelf en te investeren in die innerlijke rust. Die innerlijke rust voeden & hier in oefenen maakt dat je krachtiger komt te staan & dat dit ook een gelijkaardig gunstig effect heeft op je kids & omgeving.

Celine is getraind in het lezen van het lichaam & detecteren van (chronische) lichaamsspanning door onverwerkte (stress-)ervaringen. Door haar ervaring kan ze zich afstemmen op de noden van jouw lichaam. 

Voor wie 

Voor mama's en aanstaande mama's die de nood aan meer innerlijke rust voelen. 

5D3_6597.jpg
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
bottom of page