top of page

Acerca de

Massage

Thuiskomen bij je lichaam 

Zelfzorg is zo belangrijk gedurende je kinderwens, je zwangerschap, je postpartum periode, je dagdagelijks leven als mama & als vrouw. Ons aanbod aan relaxatie & massage komt je hierin tegemoet.

 

Afhankelijk van wat jij nodig hebt richt de massage zich op het 'opladen van de batterijen', opheffen van blokkades of een combinatie van beiden.  Het zorgt voor een fysieke, emotionele, mentale & spirituele ondersteuning. Je kan terecht ter voorbereiding op de zwangerschap, gedurende de zwangerschap,na de bevalling of gewoon als mama met weinig of veel kilometers op de teller.

Ontdek ons aanbod en voel wat voor jou aansluit bij wat jij nodig hebt. 

Ontspanning massage

Even uitblazen & ontspannen dankzij deze comfortmassage. Jouw zelfzorgmomentje om jouw batterijen op te laden. 
Bij aanvang stemmen we af hoe deze massage tegemoet kan komen aan jouw  persoonlijke behoeften.

 

 

Zwangerschap massage 

Zwanger zijn vraagt zoveel energie van jou op fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel vlak. 
Er ontstaat een uitgesproken behoefte om in deze periode ondanks alles rust te mogen ervaren. Voel je gezien & gekoesterd in deze afgestemde massage. 

Release massage

Jouw lichaam toont waar onverwerkte (stress)ervaringen zijn opgeslagen.
Ze vormen de bron van aanhoudende klachten, ziektesymptomen & houden je in ongezonde patronen. 
Deze massage creëert opnieuw ruimte zodat jij dichter aankomt bij jezelf. 

Kraamtijd massage 

Jouw baby is een paar weken oud & ook jij als mama werd geboren. Je lichaam & geest draait overuren. Bovendien kan het prille moederschap zwaar & eenzaam voelen. Deze massage creëert een nieuwe energie en is op vraag tot 6 weken na de bevalling ook aan huis mogelijk. 

Rebozo massage

Deze Latijns-Amerikaanse massage gebeurt m.b.v. traditioneel geweven doeken. We creëren een badje van zachtheid & gedragenheid via deze milde & zachte massage-vorm. Uitbreiding tot een sluitingsritueel is mogelijk.

Sluitingsritueel 

Gedurende dit traditioneel ritueel sluit energetisch het lichaam van de mama in de postpartum periode. Het initieert de beweging om dichter bij jezelf te komen, jouw eigen tempo te leven en ruimte te geven aan jezelf als mama & als vrouw. 
Dit ritueel bestaat uit massage, yoni-steaming & rebozo-sluiting.

bottom of page